Veltek Associates Inc.

HYPO-CHLOR WIPE 0.52%

HYPO-chlor® Wipe 0,52% er en overlegen mættet natriumhypochlorid vådserviette, som bruges til både aseptiske og ikke-aseptiske aftørringer af fylde og pakkemaskiner, rustfrie stål overflader, lexan, polycarbonat, glas og enhver anden kritisk flade, der kræves rengjort.

Servietten er en vasket polyester tør-serviette, der inkorporerer ISO 5 renlighed og ekstremt lavt partikelslæb og opløselige ekstrakter.
Servietten mættes med en klar til brug 0,52% natriumhypochlorit opløsning i WFI. Den sterile udgave samles med slutsterilisering komponenter, og hver ordre leveres med lot specifikke Certificate of Analysis og Certificate of Sterilitet (aktuel USP kompendium). Materialet der anvendes i produktet er 100 % vedvarende polyesterfibre, der er specielt rene og absorberende. Partikeler, restprodukter og fremmedlegemer indesluttes effektivt i materialet.

Servietterne er strikket efter et specielt udviklet mønster, for at imødekomme den bedste produkt integritet og renrum ydeevne. Herefter vaskes servietterne i ultra filtreret vand (0,45µ) og tørres i HEPA filtreret kl. 1 luftstrøm. Hver serviette efterses og hermetisk forsegles i ultra rene indpakninger indenfor ISO 5 forhold. HYPOCHLOR® vådservietter er dit valg til at opfylde de højeste renrum standarder.
Servietten er tilgængelig i en 12 x 12 inch størrelse, både sterile og usterile. Fås også i 0,25% steril og usteril, samt steril 5,25% opløsning.

HYPO-CHLOR WIPE 0.52%

Art nr: VEL9-12X12-3019

Pakningsstørrelse

20x10

Bestillingsvare

4 615 DKK