Nordic Biolabs AB

Nordic Biolabs hovedkontor ligger nord for Stockholm i Täby. Vores mål er at blive ledende leverandør i norden indenfor vores områder. Vores kunder arbejder på laboratorier, hospitaler, universiteter, levnedsmiddelindustri og lægemiddelindustri.


Vi er et privatejet firma med stort engagement i vores kunder og NBL Fasad 500px.jpg
udviklingen i branchen. Vi har et stort sortiment med kendte producenter. Vores ambition er at udvikle de nuværende produkter, samt at finde yderligere komplimenterende produkter, der kan være med til at udvikle vores kunder indenfor forskning, diagnostik og produktion. Eksempeler på de områder hvor vi er ledende er transfusion, celledyrkning, mikrobiologisk prøvetagning (for diagnostik, såvel som kontrol af produktionsmiljøer) og proteomics.

Med vores kompetente produktspecialister og en gedigen organisation er vores mål at give den bedste mulige service. Vi er kvalitetscertificeret jf. ISO 9001, miljøcertificeret jf. ISO 14000 og certificeret if. ISO 17025. Kvalitetsarbejdet har en central rolle, da vi hos Nordic Biolabs konstant arbejder på at blive bedre. Vi lytter til kundernes krav og ønskemål og samarbejder udfra dette.

Vi er 28 ansatte. Ti er produktspecialister en af dem arbejder i Danmark, to servicetekniker, tre på kundeservice. Ved at videreuddanne os indenfor vores områder, håber vi at kunne give vores kunder den support som forventes af en god leverandør.